10 % تخفیف ویژه مشتریان قدیمی ایران سکوریت

گروه صنعتی ایران سکوریت

گروه صنعتی ایران سکوریت

مراحل اجرای پارتیشن شیشه ای مات

مراحل اجرای پارتیشن شیشه ای مات

پارتیشن شیشه ای مات در دو نوع قابل ارائه می باشد، در این بخش مراحل اجرای هر کدام را به طور اختصار شرح می دهیم:

  • سندبلاست روی شیشه

در این سبک، شیشه پس از تولید و سکوریت شدن به کارگاه سندبلاست منتقل می گردد و حکاکی روی شیشه با استفاده از پاچش سریع شن های مخصوص با استفاده از فشار هوا روی شیشه انجام می شود، سپس چسب های مخصوص از روی شیشه کنده شده و شیشه کاملا تمیز می گردد و در آخر به محل اجرای پروژه ارسال و توسط تکنسین اجرایی نصب می گردد.

  • برچسب مات کن شیشه

در این روش شیشه سکوریت پس از بارگیری از کارخانه به کارگاه مونتاژ منتقل شده و کاملا تمیز و سپس به محل پروژه ارسال می گردد، پس از نصب شیشه ها تیم متخصص در خصوص نصب برچسب به محل پروژه اعزام می شوند و برچسب های سفارش داده شده را روی شیشه اجرا می کنند. لازم به ذکر است که هنگام نصب برچسب، شیشه باید به‌طور کامل عاری از هرگونه گرد و غبار، اثر انگشت و دیگر آلودگی‌ها باشد؛ این امر توسط تیم اجرای برچسب‌ها انجام می‌شود.

به‌طور کلی، اگر بخواهیم این دو روش را مقایسه کنیم، می‌توان گفت که نصب برچسب هزینه کمتری دارد و با تغییر دکوراسیون، امکان تغییر طرح روی شیشه نیز وجود دارد. در این روش، از برچسب‌های خاصی استفاده می‌شود که به‌طور کامل روی شیشه فیکس شده و به راحتی کنده نمی‌شوند. در مقابل، روش سندبلاست باعث حکاکی روی شیشه می‌شود و هیچ‌گونه امکان بازگشت به حالت اولیه یا از بین بردن قسمت مات‌شدگی شیشه وجود ندارد.

 

منظور از پارتیشن شیشه ای شفاف چیست؟

اصولا اغلب کارفرمایان هدف از اجرای پارتیشن را انتقال نور و دیده شدن کارمندان در نظر دارند. پارتیشن های شفاف علاوه بر اینکه به عنوان جدا ساز و دیوار شیشه ای در محیط کاری انتخاب می شوند، نور را از خود عبور می دهند. شیشه های مصرفی در پارتیشن های شیشه ای شفاف اغلب از شیشه های بی رنگ تولید و مقدار شفاف بودن آنها بستگی به نوع و کیفیت شیشه ها متغیر می باشند. در دکوراسیون جدید و مدرن دیگر خبری از پارتیشن های چوبی نبوده و پارتیشن های شیشه ای شفاف جای آنها را در بازار گرفته است.

 

پارتیشن شیشه ای مدرن چه ویژگی هایی دارد؟

  • استفاده از شیشه های فوق شفاف
  • به کار گیری از فریم های درجه یک با آلومینیوم فابریک 
  • استفاده از درزگیر های آلومینیوم و پلی کربنات بین شیشه ها
  • استفاده از یراق آلات مدرن و مخصوص پارتیشن
  • استفاده از چارچوب های باریک، محکم و دوبل شده جهت نگهداری لولای درب
  • اجرای حرفه ای در کیفیت یک پارتیشن شیشه ای مدرن بسیار مهم است.
  • رنگ های جذاب و ترجیها آنادایز برای آلومینیوم های مصرفی و یراق آلات
  • تطابق رنگ فریم ها، چارچوب و یراق آلات در پارتیشن شیشه ای مدرن بسیار مهم است.

 

ویژگی های پارتیشن شیشه ای ثابت

در پارتیشن های نصب شده در ادارات، بخش بزرگی از آنها به عنوان  پارتیشن شیشه ای ثابت نامیده می شوند. به طور میانگین هر 10 متر مربع از پارتیشن شیشه ای ثابت فقط 2 متر مربع آن به صورت درب و متحرک می باشد.

پارتیشن شیشه ای ثابت در خیلی از موارد نیاز به هیچ گونه درب و ورودی  نداشته و از آن به عنوان یک جداکننده و دیوار شیشه ای استفاده می نمایند. مهمترین مورد در کیفیت پارتیشن های ثابت، نوع فریم و کیفیت آنها می باشد. فریم های آلومینیومی در ابتدا نصب شده و سپس شیشه های سکوریت در آن قفل می گردند. پارتیشن های شیشه ثابت دارای کیفیت های مختلف در نوع شیشه و فریم می باشند که قیمت آنها را متغیر کرده است.

هیچ داده ای یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button